Skip to content
PIETERSCHOOLAERT_PROJECTLP-41
PIETERSCHOOLAERT_PROJECTLP-19

Pieter Schoolaert

Pieter Schoolaert werd in 1987 geboren in Veurne, België. Na het behalen van zijn Master in Interieurarchitectuur  aan de Sint-Lucas School Gent Architectuur (KU leuven) in 2010 werd het Interieurbureau PS opgericht.  
Interieurbureau Pieter Schoolaert ontwerpt totaalprojecten waarin interieur, architectuur en exterieur een verlengstuk van elkaar vormen. Het gebruik van pure, warme, nobele materialen en strakke lijnen voeden een richtinggevende ontwerpfilosofie, die zich openbaart in hedendaagse projecten verspreid over België.
Een architectonische taal die niet schuwt om esthetiek over te brengen, maar geneigd is om mode en trends te mijden. Functionaliteit, duurzaamheid en comfort zijn de belangrijkste componenten in het zoeken naar de juiste balans voor de ruimte.
Vanuit deze optiek ontwerpt en begeleidt Pieter Schoolaert zowel privéwoningen, kantoorruimtes evenals commerciele ruimten, voor cliënten die op zoek zijn naar een onderscheidend gevoel voor contrast en balans.
Pieter werkt samen met gespecialiseerde vakmensen om verschillende soorten projecten te realiseren. Elk project vereist de deelname van de juiste mensen met de juiste professionele competenties en vaardigheden binnen hun vakgebied.
Zodra de architectonische doelen zijn bereikt, komt het project tot leven door het juiste meubilair, objecten en accessoires te selecteren en toe te voegen. Dat is het moment waarop een ruimte een ‘thuis’ wordt.
Op maat gemaakt en actueel, de Pieter Schoolaert-ruimte is de stille manifestatie van tijdloze stijl, een mix van pure, warme en nobele materialen.
Loading...